KALEM VAKFI OKULLARI, 20. Oryantasyon Haftası Açılış Töreni ile

02 Eylül’de Yeni Döneme “Merhaba” Diyor...

Bundan 19 yıl önce, 2000 yılında, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Osman SEZGİN tarafından kurulan KALEM VAKFI OKULLARI; bünyesindeki okul öncesi, (KALEMLİK Anaokulu) ilköğretim (KALEM İlkokulu ve Ortaokulu) ve ortaöğretim kurumları (Özel Çamlıca Anadolu Lisesi) ile, her yıl eğitim ve öğretime; “zaman israfının önlenmesi maksadıyla”, bir hafta önce başlamaktadır.

Anaokuluna ve ilkokul 1. sınıfa yeni başlayacak ve okul hayatlarının ilk deneyimlerini yaşayacak olan öğrencilerimizin, okul heyecanı ve kaygılarını yenip okula tam intibaklarının sağlanması, ayrıca tatilden dönen öğrencilerimiz ile kurumlarımıza yeni katılan diğer öğrencilerin kaynaşması ve derslere intikalinde sorun yaşanmaması, öğrencilerle birlikte yeni öğretmen, personel ve velilerimizin de birbirleriyle tanışıp kaynaşması için; bütün öğrencilerimiz için 5 gün süreyle, ORYANTASYON HAFTASI uygulanmakta ve bu haftanın ilk gününde, eğlence ve oyun etkinlikleriyle dolu bir  açılış töreni düzenlenmektedir.

Bu sene 20’incisi yapılacak, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı ORYANTASYON HAFTASI açılış törenimiz, 02 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 10.10’da başlayacaktır. Tören, KALEM VAKFI OKULLARI B. Çamlıca Kampüsünde, Özel Çamlıca KALEM İlkokulu bahçesinde düzenlenecektir.

Bütün velilerimizi ve gönül dostlarımızı, öğrencilerimizin, yeni döneme psiko–pedagojik ve sosyo-psikolojik açılardan hazırlanmaları, eğitimde zaman kaybı ve intibak sorunları yaşanmaması ve döneme coşkulu ve neşeli bir başlangıç yapılabilmesi için düzenlenecek, çeşitli eğlence, etkinlik ve gösterilerin de yer aldığı Oryantasyon Haftası Açılış Törenimize davet ediyoruz.

PROGRAM AKIŞI

Açılış ve İstiklâl Marşı

10.10 – 10.15

Halk Oyunları Gösterisi (Horon)